Samsung Electronics România are un nou președinte

Samsung Electronics România are un nou președinte
scris 14 ian 2022

Samsung Electronics a numit-o pe Julia Kim în funcția de președinte al Samsung Electronics România și Bulgaria (SEROM). Începând cu ianuarie 2022, ea va fi responsabilă cu gestionarea activităților companiei atât pe piața românească, cât și pe cea bulgară. Cu o experiență de 25 de ani în domeniul tehnologiei, Julia Kim face parte din echipa Samsung de circa 20 de ani.

După ce a obținut diploma de licență în limba și literatura spaniolă în cadrul Universității Coreene, Julia Kim și-a început cariera în echipa de suport din cadrul departamentului de management din cadrul Samsung. Pentru câțiva ani, a câștigat experiență în mediul de start-up, alăturându-se apoi din nou Samsung, lucrând în mai multe departamente care țin de marketing strategic, precum: Product Planning / IMC, Online Marketing, EU Sales și Marketing.

Americanii de la Universe Software cumpără aplicația de programări Appointfix din Oradea CITEȘTE ȘI Americanii de la Universe Software cumpără aplicația de programări Appointfix din Oradea

În 2009 a fost repartizată la EVO (European Visual Operation) pentru EHQ din Londra și apoi s-a mutat la Samsung Electronics Baltics ca CE Business Manager. În 2015, a revenit în echipa de marketing global în departamentul de TV din Coreea, iar în 2020 a devenit președinte al Samsung Ungaria.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung electronics
julia kim