Apple ar putea începe să producă prima sa cască de realitate augmentată anul acesta

Apple ar putea începe să producă prima sa cască de realitate augmentată anul acesta
scris 11 mar 2019

Cu o posibilă lansare pe piață în 2020, Apple ar urma să înceapă anul acesta producția primei sale căști de realitate augmentată pentru iPhone.

Conform analistului chinez Ming-Chi Kuo, cel care prevede corect în mare proporție mutările Apple pe baza acțiunilor făcute de producătorii de componente, Apple va începe anul acesta producția în masă a primei căști de realitate augmentată.

Casca celor de la Apple va avea propriul ecran, însă restul operațiunilor, precum procesarea imaginilor, localizarea și conectarea la internet vor fi realizate de iPhone.

Informațiile anterioare susțineau că Apple își va lansa prima cască de realitate augmentată în 2020, ceea ce se potrivește cu începerea producției anul acesta.

Windows 10 este folosit pe 800 de milioane de dispozitive CITEȘTE ȘI Windows 10 este folosit pe 800 de milioane de dispozitive

Apple a început să experimenteze cu realitatea augmentată în 2017, când a lansat ARKit, platformă software de realitate augmentată pentru propriile device-uri mobile. Însă compania americană a întârziat să vină un produs hardware dedicat.

Șeful companiei, Tim Cook, a declarat în mai multe rânduri că realitate augmentată este un domeniu de care Apple este foarte interesantă, existând multe oportunități aici.

Cum vânzările de iPhone au scăzut în ultima vreme, realitatea augmentată pare domeniul cel mai probabil din care Apple să crească printr-un nou produs revoluționar, cum a fost primul iPhone.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
apple
casca
realitate augmentata
iphone