Apple ar putea lansa cu întârziere unele din iPhone-urile programate pentru acest an

Apple ar putea lansa cu întârziere unele din iPhone-urile programate pentru acest an
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 apr 2020

Seria iPhone 12, dar și iPhone SE Plus, versiunea cu ecran mai mare a recent anunțatului iPhone SE, vor intra pe piață mai târziu decât era programat inițial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cele patru modele care vor alcătui seria iPhone 12 ar urma să fie lansate treptat în toamnă, în lunile care vor urma prezentării oficiale, conform analistului Ming-Chi Kuo de la TF International Securities.

Versiunile cu ecrane mai mici, de 5,4 inch și 6,1 inch, vor intra în procesul de producție în masă în luna septembrie, lună în care Apple își prezintă, în mod tradițional, noile iPhone-uri.

Serviciul Apple Music, lansat în alte 52 de țări, în pofida crizei provocate de noul coronavirus CITEȘTE ȘI Serviciul Apple Music, lansat în alte 52 de țări, în pofida crizei provocate de noul coronavirus

Și mai târziu, în octombrie, va începe producția pentru modelul cu ecran de 6,7 inch. Întârzierea în acest caz s-ar datora “designului complicat”.

Parte a întârzierii producției este legată de tehnologia mmWave, cea mai rapidă versiune de 5G. Nu este clar dacă toate modelele din seria iPhone 12 vor avea mmWave, însă cele care vor avea, vor fi produse cu întârziere.

Tot cu întârziere va fi lansat și iPhone SE Plus. Versiunea cu ecran de 5,5 inch a noului iPhone SE va intra pe piață, cel mai probabil, abia în a doua jumătate a anului viitor.

Legat de noul iPhone SE, Kuo spune că precomenzile din primul week-end sunt încurajatoare, depășind așteptările. Tot Kuo spune, însă, că așteptările pentru acest model au fost mici de bun început.

Analistul se așteaptă ca Apple să vândă între 12 și 14 milioane de iPhone SE în al doilea trimestru al acestui an și încă 10 milioane în următorul trimestru.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone