Apple ar putea renunța ieșirea audio de 3,5 mm și la butonul fizic în cazul următoarei versiuni de iPad Pro

Apple ar putea renunța ieșirea audio de 3,5 mm și la butonul fizic în cazul următoarei versiuni de iPad Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 iul 2018

iPad Pro ar putea pășii pe calea deschisă de iPhone X, urmând ca Apple să renunțe atât la butonul Home de sub ecran, cât și la ieșirea audio tradițională.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Conform informațiilor vehiculate de lanțul de aprovizionare japonez Macotakara, care se bazează pe specificațiilor unor accesorii pentru viitoarea versiune de iPad Pro, cea mai scumpă tabletă Apple va împrumuta câteva din caracteristicile celui mai scump model de iPhone.

În primul rând, următoarea versiune de iPad ar putea fi lipsită de butonul Home. Fără acesta, utilizarea tabletei se va face, cu siguranță, pe baza gesturilor.

De altfel, datorită ecranului de dimensiuni mari, gesturile pentru navigarea  și utilizarea aplicațiilor vor reprezenta un pas evolutiv firesc pentru tableta celor de la Apple.

Zuckerberg, dat în judecat pe fondul prăbușirii acțiunilor Facebook CITEȘTE ȘI Zuckerberg, dat în judecat pe fondul prăbușirii acțiunilor Facebook

Tabletele iPad puteau fi folosite și până acum cu ajutorul gesturilor, însă acestea presupuneau folosirea a patru degete și constituiau doar o alternativă la butonul Home.

În afară de butonul fizic, de pe următoarea versiune de iPad Pro ar urma să dispară și ieșirea audio de 3,5 mm. Utilizatorii nu vor avea de ales, în acest caz, decât să apeleze la căștile wireless.

Apple nu renunță întâmplător la aceste caracteristici tehnice, ci o face pentru a reduce dimensiunile tabletelor sale. Ambele versiuni de iPad Pro, atât cea de 10,5 inch, cât și cea de 12,9 inch, ar urma să piardă câțiva milimetri atât pe înălțime, cât și în ceea ce privește grosimea.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad
tablete