Zuckerberg, dat în judecat pe fondul prăbușirii acțiunilor Facebook

Zuckerberg, dat în judecat pe fondul prăbușirii acțiunilor Facebook
scris 29 iul 2018

Facebook și CEO-ul Mark Zuckerberg au fost dați în judecată vineri, la o zi după prăbușirea acțiunilor companiei, provocată de rezultatele financiare slabe.

Procesul intentat de James Kacouris, acționar Facebook, vizează compania, pe Zuckerberg, dar și directorul financiar David Wehner. Kacouris susține că acționarii nu au fost informați la timp despre evoluția slabă a veniturilor și săderea numărului de utilizatori activi, astfel încât piețele au fost șocate când "adevărul a ieșit la suprafață". Contactați de Reuters, reprezentanții Facebook au refuzat să comenteze.

Un terminal al aeroportului din Munchen închis în urma unui incident de securitate. Incidentul a determinat anularea unei curse Lufthansa dinspre Sibiu și retur CITEȘTE ȘI Un terminal al aeroportului din Munchen închis în urma unui incident de securitate. Incidentul a determinat anularea unei curse Lufthansa dinspre Sibiu și retur

Facebook a pierdut joi 120 de miliarde de dolari din valoarea de piață după anunțarea rezultatelor financiare din al doilea trimestru. Veniturile au dezamăgit, iar numărul utilizatorilor Facebook din Europa a scăzut pentru prima dată.

Rezultatele de joi au fost primele anunțate de Facebook după scandalul Cambridge Analytica. Cambridge Analytica a obținut acces la informațiile personale a peste 87 de milioane de utilizatori ai Facebook, printre care peste 100.000 de români, fără acordul acestora.

viewscnt
Afla mai multe despre
zuckerberg
facebook
proces
actiuni
utilizatoru