Apple ar urma să prezinte noi modele de iPhone-uri la un eveniment programat pe 12 septembrie

Apple ar urma să prezinte noi modele de iPhone-uri la un eveniment programat pe 12 septembrie
scris 31 aug 2018

Apple a anunțat joi că pe 12 septembrie va organiza un eveniment la centrul Steve Jobs Theater din campusul companiei din Cupertino, California, iar analiștii consideră că producătorul iPhone intenționează să lanseze trei smartphone-uri noi în acest an, între care unul cu un ecran mai mare decât modelele precedente, transmite Reuters.

Acțiunile Apple au crescut joi cu 2,2%, la un maxim de 227,97 dolari pe unitate, scrie News.ro.

Potrivit analiștilor, Apple va lansa un iPhone cu ecran edge-to-edge similar cu iPhone X, dar care va include tehnologia de ecran LCD, mai ieftină.

Efect Brexit: Panasonic își mută cartierul general european de la Londra la Amsterdam CITEȘTE ȘI Efect Brexit: Panasonic își mută cartierul general european de la Londra la Amsterdam

Invitația la eveniment conține culoarea auriu, alimentând speculațiile pe rețelele de socializare că Apple va lansa un succesor auriu al iPhone X, care anul trecut a fost disponibil doar în culorile argintiu și gri.

Documentele înregistrate la Comisia Federală pentru Comunicații a SUA arată că Apple a solicitat aprobare pentru o versiune aurie a iPhone X, dar aceasta nu a fost pusă în vânzare.

Apple lansează de ani de zile noile versiuni de telefoane în a doua săptămână din septembrie și deseori oferă și actualizări ale liniilor de produse, cum ar fi Apple Watch. Apple a oferi deja în acest an versiuni actualizate pentru iPad-uri și unele laptop-uri  MacBook.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone