Uber lansează o nouă aplicație. Schimbări pentru șoferii parteneri din România

Uber lansează o nouă aplicație. Schimbări pentru șoferii parteneri din România
scris 30 aug 2018

Uber va lansa în România o nouă aplicație disponibilă în București, Cluj Napoca, Brașov și Timișoara, prin care șoferii parteneri pot vedea în timp real evoluția câștigurilor valoarea celei mai recente curse și pot urmări mai cât de aproape sunt de suma pe care și-au propus să o câștige în acea zi.

Potrivit companiei, noua versiune a fost construită pe baza ideilor și a feedback-urilor șoferilor, iar treptat va fi lansată în toate cele 65 de țări partenere. 

Noua aplcație îi anunță pe șoferi atunci când au primit feedback de la utilizatori sau când sunt schimbări în politica Uber.

AirHelp: Din 320 de zboruri charter în iulie, 40 nu au plecat la ora programată, având întârzieri totale de peste 600 de minute. Cele mai afectate au fost rutele către Spania și Antalya CITEȘTE ȘI AirHelp: Din 320 de zboruri charter în iulie, 40 nu au plecat la ora programată, având întârzieri totale de peste 600 de minute. Cele mai afectate au fost rutele către Spania și Antalya

Șoferii parteneri au acum posibilitatea de a-și face un profil mai complex, iar utilizatorii îi pot cunoaște mai bine și pot socializa mai ușor.

Uber a mai anunțat că va lansa în următoarele luni li un ghid pentru cei care vor să devină soferi parteneri.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
soferi
aplicatie