Apple Card va facilita cumpărarea în rate a mai multor produse Apple

Apple Card va facilita cumpărarea în rate a mai multor produse Apple
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 iun 2020

Apple se pregătește să extindă gama de produse proprii ce pot fi cumpărate în rate prin intermediul Apple Card, aducând, alături de iPhone, gadgeturi precum iPad, iMac și altele.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Surse anonime din cadrul companiei, citate de Bloomberg, susțin că în următoarele săptămâni, prin Apple Card vor putea fi cumpărate în rate și alte produse Apple, pe lângă iPhone.

Printre produsele care vor fi adăugate se numără tabletele iPad, Mac-urile și căștile wireless AirPods. Acestea vor putea fi cumpărate într-un anumit număr de rate și fără dobândă.

Acțiunile Apple au șters declinul provocat de pandemie și au atins un nou maxim record CITEȘTE ȘI Acțiunile Apple au șters declinul provocat de pandemie și au atins un nou maxim record

Pentru iPad, Apple Pencil, tastaturile de iPad, iMac și ecranele Mac XDR va putea fi contractată o perioadă de plată în 12 rate. AirPods HomePod și Apple TV vor putea fi cumpărate în rate de 6 luni.

Lansat în august anul trecut în parteneriat cu Goldman Sachs, Apple Card oferă un card virtual legat de aplicația Apple Wallet și un card fizic din titanium.

Până acum, prin intermediul acestuia, putea fi achiziționat un iPhone, în 24 de rate, fără dobândă și cu 3% cash back.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ipad
mac
airpods