Apple demarează programul de achiziție în rate a iPhone-urilor prin Apple Card

Apple demarează programul de achiziție în rate a iPhone-urilor prin Apple Card
scris 11 dec 2019

Posesorii Apple Card pot cumpăra un iPhone nou în rate, fără dobândă, și primesc chiar înapoi un procent din achizițiile făcute în magazinele Apple.

Așa cum a promis când a anunțat rezultatele financiare ale ultimului trimestru, Apple lansează astăzi un program de achiziționare în rate a iPhone-urilor noi.

Programul este legat de Apple Card și este lipsit de vreo dobândă. Prețul iPhone-ului achiziționat va putea fi plătit în 24 de rate egale.

În plus, la achizițiile făcute din magazinele Apple (fizice, apple.com sau App Store) se primește înapoi un anumit procent. În mod normal, acest procent este 3%, însă, până la pe 31 decembrie acesta va fi de 6%.

Google începe implementarea protocolului DNS over HTTPS în Chrome, funcție care taie accesul ISP-urilor și a altor intermediari la datele personale CITEȘTE ȘI Google începe implementarea protocolului DNS over HTTPS în Chrome, funcție care taie accesul ISP-urilor și a altor intermediari la datele personale

Nu este primul program de cumpărare în rate pentru iPhone-uri derulat de Apple, însă, spre deosebire cel anterior, care presupunea un împrumut și plata altor taxe, în acest caz clientul plătește doar prețul normal al smartphone-ului.

Prin același program, Apple mai vinde și garanția de 24 de luni pentru iPhone, AppleCare.

Este foarte posibil ca, în timp, Apple să vândă în acest fel și alte servicii și produse ale companiei, precum iPad-urile sau MacBook-urile ori abonamente la iCloud, Apple Music, Apple TV+, Apple News+ și Apple Arcade.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
apple card
iphone