Apple lansează prima versiune beta publică pentru iOS 17 și alte sisteme de operare ale companiei

Apple lansează prima versiune beta publică pentru iOS 17 și alte sisteme de operare ale companiei
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 iul 2023

Mai multe noi versiuni ale sistemelor de operare pe care Apple le va actualiza în toamnă, în frunte cu iOS 17, au ajuns la stadiul beta public.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După mai multe versiuni de beta developer, iOS 17 este acum disponibil în beta public. Dacă până acum versiunile de test erau recomandate doar dezvoltatorilor, versiunea publică tocmai lansată poate fi instalată și de utilizatorii obișnuiți.

Marea deosebire dintre cele două tipuri de beta ar trebui să vină din stabilitatea acestora - versiunile pentru dezvoltatori aveau probabil mai multe bug-uri, care, între timp, au fost rezolvate. Asta face versiunile beta publice mai sigure pentru utilizatorii obișnuiți.

Peste un sfert din locurile de muncă sunt puse în pericol de inteligența artificială CITEȘTE ȘI Peste un sfert din locurile de muncă sunt puse în pericol de inteligența artificială

Dat fiind faptul că până va fi lansată versiunea finală mai sunt aproximativ două luni, este posibil ca peste o lună să fie lansat și un beta public 2.

Cei interesați să instaleze noua versiune beta publică de iOS 17 o pot face mergând la Settings - General - Software Updates.

Fără să fie un update revoluționar, iOS 17 aduce un număr semnificativ de noutăți, printre care se numără profilurile de apel cu imagini mari și îmbunătățirea sistemului de corectare automată a scrisului. Tastatura noului sistem de operare va avea funcții de corectare automată și pentru limba română.

Alături de iOS 17, au mai ajuns la stadiu de beta public iPadOS 17, watchOS 10 și macOS Sonoma.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
beta public
ios 17
ipados 17
watchos 10
macos sonoma