Apple recheamă în service o versiune de MacBook Pro din cauza problemelor cu bateriile

Apple recheamă în service o versiune de MacBook Pro din cauza problemelor cu bateriile
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 iun 2019

Cei care au cumpărat un laptop MacBook Pro de 15 inch din a treia generație sunt încurajați să-l trimită într-un service Apple autorizat pentru a evita incendierea acestuia din cauza bateriei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Apple a anunțat că “un număr mic de laptopuri” MacBook Pro cu Retina Display de 15 inch au problemele cu bateriile și pot lua foc, motiv pentru care inițiază un program de rechemare în service.

Sunt afectate modelele vândute în perioada septembrie 2015 - februarie 2017, astfel că tradiționalul număr mic invocat de Apple s-ar putea să fie, de fapt, de ordinul miilor sau chiar mare.

Apple a lansat o pagină web în care utilizatorii pot introduce numărul de serie pentru a vedea dacă propriul MacBook Pro se află printre cele afectate. În cazul unui răspuns afirmativ, Apple va înlocui baterie gratis.

Cea mai rapidă baterie de smartphone din lume se încarcă în 13 minute CITEȘTE ȘI Cea mai rapidă baterie de smartphone din lume se încarcă în 13 minute

Laptopurile afectate trebuie trimise către un service Apple, unde vor rămâne pentru reparații până la două săptămâni. Schimbarea bateriei nu va duce la prelungirea garanției.

Ca de obicei, Apple acoperă problema în mister nu doar legat de numărul de laptopuri afectate, ci și privind cauzele care stau la baza acesteia.

Reputatul analist chinez Ming-Chi Kuo crede că Apple va lansa în ultima parte a acestui an un MacBook Pro cu ecran de 16 inch și un nou design.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
macbook pro
laptopuri
baterii