LinkedIn își extinde operațiunile din Irlanda și angajează 800 de persoane

LinkedIn își extinde operațiunile din Irlanda și angajează 800 de persoane
scris 20 iun 2019

Rețeaua de socializare pentru carieră LinkedIn a anunțat joi că va înființa 800 de noi locuri de muncă la cartierul său general pentru Europa, de la Dublin, devenind ultima companie din sectorul tehnologiei care decide să își extindă prezența în Irlanda, transmite Reuters.

Linkedin, companie deținută de gigantul american Microsoft, a precizat că noii angajați vor lucra la viitorul său sediu amplasat în zona centrală a capitalei Dublin. Grație noilor locuri de muncă, biroul Linkedin din Irlanda va ajunge la 2.000 de angajați și va fi al doilea birou Linkedin din lume, după cartierul general din Sunnyvale, California, scrie Agerpres.

FOTO Tehnologia caselor inteligente, adaptată pentru sectorul agricol. Fermierii români își vor putea monitoriza în detaliu fermele printr-o nouă aplicație mobilă CITEȘTE ȘI FOTO Tehnologia caselor inteligente, adaptată pentru sectorul agricol. Fermierii români își vor putea monitoriza în detaliu fermele printr-o nouă aplicație mobilă

Această decizie scoate în evidență faptul că înființarea de locuri de muncă în Irlanda rămâne la un nivel robust, în pofida intenției Marii Britanii de a ieși din Uniunea Europeană și a încetinirii economiei mondiale.

viewscnt
Afla mai multe despre
linkediin
locuri de munca