Apple testează printarea 3D a ceasurilor inteligente

Apple testează printarea 3D a ceasurilor inteligente
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 sep 2023

Încercând să eficientizeze procesul de producție a propriilor produse, Apple a decis să testeze printarea 3D a unora dintre componentele acestora.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Apple testează printarea 3D a carcasei din oțel inoxidabil de la următoarea serie de Apple Watch, conform surselor citate de Bloomberg.

Procedura elimină nevoia tăierii metalului și aduce o serie întreagă de avantaje - timpul de producție este scurtat și se folosește mai puțin material, ceea ce duce la scăderea costului de producției și a impactului asupra mediului.

Samsung a lansat o aplicație pentru gătit, bazată pe AI CITEȘTE ȘI Samsung a lansat o aplicație pentru gătit, bazată pe AI

Apple și partenerii săi au lucrat la dezvoltarea acestei tehnici pe durata ultimilor trei ani. Procedura este testată în cazul carcasei de oțel inoxidabil de la seria 9 de Apple Watch, care va fi prezentată oficial în curând.

Dacă testele vor decurge cu succes, compania are în plan să extindă această procedură și la nivelul altor produse, dincolo de ceasuri.

Ceasurile cu oțel inoxidabil, unde este testată acum printarea 3D, reprezintă aproximativ 10% din linia de smartwatch-uri a companiei americane.

Apple organizează un eveniment pe 12 septembrie, unde va prezenta noi iPhone-uri și ceasuri inteligente.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
printare 3d
ceasuri inteligente