Apple va dezvolta căști în India

Apple va dezvolta căști în India
scris 6 oct 2022

Alături de iPhone-uri, Apple urmează să producă în India căștile AirPods și Beats.

Apple continuă planurile de extindere a producției în afara Chinei și va începe să asambleze căștile AirPods și Beats în India.

Compania americană și-a propus dublarea exporturilor de produse dezvoltate în India până la finele primului trimestru al anului viitor.

Până acum, Apple a livrat în Europa și Orientul Mijlociu iPhone-uri produse în India în valoare de 1 miliard de dolari, conform Bloomberg, care se așteaptă ca această cifră să treacă de 2,5 miliarde de dolari până la finele lunii martie a anului viitor.

Amazon.com riscă amenzi de 200.000 de dolari în Rusia din cauza conținutului considerat ilegal CITEȘTE ȘI Amazon.com riscă amenzi de 200.000 de dolari în Rusia din cauza conținutului considerat ilegal

Producția de iPhone-uri este concentrată în China, unde sunt produse majoritatea smartphone-urilor Apple. Din cauza relațiilor comerciale din ce în ce mai reci dintre Statele Unite și China, Apple se teme ca propriile afaceri să nu aibă de suferit.

Analiștii, însă, estimează, că vor trece mulți ani până când Apple va putea muta în afara Chinei un procent important din producție.

India, pe de altă parte, vrea să atragă cu stimulente financiare producția și a altor tipuri de produse, precum tablete și laptopuri, nefiind exclus ca Apple să producă aici inclusiv iPad-uri și MacBook-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
căști
airpods
beats
india