Apple va elimina pulsoximetria de pe ceasurile care au fost interzise în Statele Unite

Apple va elimina pulsoximetria de pe ceasurile care au fost interzise în Statele Unite
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 ian 2024

Decisă să nu plătească pentru brevetul pe care îl încalcă, Apple ar putea elimina complet funcționalitatea ce face obiectul acestuia de pe ceasurile care au fost blocate la vânzare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Apple este pregătită să elimine funcția de măsurare a oxigenării sângelui de pe modelele de Apple Watch Ultra 2 și Apple Watch Series 9 vândute în Statele Unite.

Eliminarea acestei funcții se va face printr-un update de software.

Apple a suferit o scădere masivă a vânzărilor în China CITEȘTE ȘI Apple a suferit o scădere masivă a vânzărilor în China

Apple încă așteaptă o decizie a Curții de Apel pentru Circuitul Federal, unde a cerut ca blocarea să fie suspendată în perioada în care se judecă apelul.

Actualizarea software va fi operată doar în momentul în care cererea Apple va fi soluționată negativ.

Cele două serii de Apple Watch au fost blocate la vânzare în Statele Unite după ce instanța a decis că funcția de pulsoximetrie implementată încalcă un brevet deținut de Masimo.

Încercând să evite crearea unui precedent, Apple este dispusă mai degrabă să renunțe, cel puțin temporar, la această funcționalitate, decât să plătească pentru folosirea brevetului.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
apple watch
ceasuri
pulsoximetrie