Tranzacție finalizată: Alpha Bank România achiziționează operațiunile de retail ale Orange Money România

Tranzacție finalizată: Alpha Bank România achiziționează operațiunile de retail ale Orange Money România
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 ian 2024

Alpha Bank Romania a finalizat preluarea Orange Money România, respectiv a activităților de retail și care cuprind portofoliul de clienți, activele digitale de top (aplicația mobilă), portofoliul de carduri de credit și angajații. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În 2022, Profit.ro a anunțat că Orange pregătește lansarea Orange Bank în România. "One Bank" este numele de cod al proiectului.

Netflix continuă să câștige noi abonați în Statele Unite după ce a eliminat partajarea parolelor cu familia și prietenii CITEȘTE ȘI Netflix continuă să câștige noi abonați în Statele Unite după ce a eliminat partajarea parolelor cu familia și prietenii

Recent, Orange Money IFN, societatea înființată de Orange România pentru furnizarea de servicii de plăți și de transfer de bani de pe telefonul mobil, și-a majorat capitalul social cu 9,84 milioane de lei, de la 162,43 milioane de lei la 172,27 milioane de lei. Anterior, compania și-a diminuat capitalul social cu 130,51 milioane de lei, pentru acoperirea pierderii contabile de la finele anului 2021.

Orange România, liderul pieței locale de telefonie mobilă, a anunțat în noiembrie 2016 că a lansat serviciul Orange Money, prin intermediul căruia utilizatorii pot plăti facturi de utilități, reîncărca opțiuni pentru cartele preplătite de telefonie mobilă și pot primi și transfera bani.

Alpha Bank Romania este membră a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare și financiare din Grecia. Activitățile internaționale ale Grupului se extind pe lângă România, și în Regatul Unit, Luxemburg și Cipru.

viewscnt
Afla mai multe despre
orange money
capital social
majorare