Apple va fabrica în China computerele Mac Pro

Apple va fabrica în China computerele Mac Pro
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iun 2019

Grupul Apple va muta din SUA în China producția noului computer Mac Pro, a anunțat vineri Wall Street Journal (WSJ), citând surse care au dorit să-și păstreze anonimatul, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Gigantul american discută cu contractorul Quanta Computer fabricarea de computere de birou în valoare de 6.000 de dolari fiecare, la o fabrică din apropiere de Shanghai, scrie Agerpres.

Twitter ia măsuri împotriva postărilor responsabililor politici care îi încalcă regulile CITEȘTE ȘI Twitter ia măsuri împotriva postărilor responsabililor politici care îi încalcă regulile

Săptămâna trecută, Apple a cerut principalilor săi furnizori să evalueze implicațiile financiare ale mutării a 15%-30% din capacitatea lor de producție din China în sud-estul Asiei deoarece pregătește restructurarea lanțului său de aprovizionare, conform unui articol apărut în publicația niponă Nikkei.

China este o piață majoră pentru Apple, precum și un centru major de producție pentru dispozitivele sale. În trimestrul încheiat în martie, compania a obținut aproape 18% din veniturile sale totale în China, Hong Kong, Macao și Taiwan (Greater China n.r.).

La începutul lunii iunie, Trump s-a întâlnit cu șeful Apple, Tim Cook, pentru a discuta despre comerț și alte subiecte dificile cu care se confruntă compania, în timp ce Trump analizează dacă să majoreze tarifele pentru bunurile importate din China.

viewscnt
Afla mai multe despre
appe
china
mac pro