Apple va lansa anul acesta primele produse cu chipset-ul M3

Apple va lansa anul acesta primele produse cu chipset-ul M3
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 mar 2023

Mai multe laptopuri și sisteme desktop pe care Apple le va lansa anul acesta ar urma să aibă la bază a treia generație de chipset-uri dezvoltate intern de compania americană.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple va lansa spre finele acestui an un nou iMac de 24 de inch, scrie Bloomberg. Designul acestuia nu va suferi schimbări față de generația anterioară, în schimb, un upgrade important va avea loc la nivelul chipset-ului.

Viitorul iMac se va baza pe M3 - a treia generație de chipset-uri Apple - care va fi construit pe un proces de 3 nanometri. Nu se cunoaște deocamdată sporul de performanță pe care acest chipset îl va aduce.

Producătorul britanic de cipuri Arm a decis să se listeze la New York, o lovitură pentru bursa din Londra CITEȘTE ȘI Producătorul britanic de cipuri Arm a decis să se listeze la New York, o lovitură pentru bursa din Londra

Conform surselor citate de Bloomberg, viitorul iMac nu va fi și singurul nou dispozitiv Apple bazat pe noile chipset-uri M3. Cel puțin un nou laptop MacBook Air va folosi și el un chipset M3.

Apple ar trebui să lanseze anul acesta un nou MacBook Air de 15 inch, precum și o versiune nouă de 13 inch. Din câte se pare, versiunea de 13 inch se va baza pe M3, în vreme ce laptopul de 15 inch va folosi un chipset M2 Ultra.

Înainte de lansarea acestor produse, Apple este așteptată să ofere primele detalii despre noul chipset M3 în cadrul conferinței WWDC, care ar trebui să aibă loc în luna iunie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
macbook air
imac
m3