Apple va renunța la parteneriatul cu Goldman Sachs

Apple va renunța la parteneriatul cu Goldman Sachs
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 nov 2023

În aproximativ 12-15 luni. Apple va încheia parteneriatul financiar cu Goldman Sachs, prin care producătorul iPhone-ului oferă mai multe produse financiare.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Lansat în 2019, parteneriatul dintre Goldman Sachs și Apple includea o serie întreagă de servicii financiare, inclusiv un card de credit și un cont de economii.

Acum, Apple a decis să renunțe la parteneriat, conform surselor citate de The Wall Street Journal.

Google Drive a șters fișierele recente ale unora dintre utilizatori CITEȘTE ȘI Google Drive a șters fișierele recente ale unora dintre utilizatori

Decizia Apple vine după ce Goldman Sachs i-a transmis partenerului său că vrea să iasă din parteneriat și să lase locul altei companii. Pe surse, Goldman Sachs ar fi negociat cu American Express pentru a prelua sarcinile din parteneriatul cu Apple.

Goldman Sachs a decis să iasă din parteneriatul cu Apple după ce a înregistrat mari pierderi financiare și a decis să rămână doar cu produsele financiare pentru companii și investitori.

Pentru Apple, retragerea din parteneriatul cu Goldman Sachs este un pas înapoi față de pretențiile pe care compania le are în zona financiară. Însă, Apple oricum lucrează o infrastructură financiară proprie, care să-i permite să ofere singură produsele financiare dorite.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
goldman sachs