Apple vrea ca fiecare pacient din spital să folosească un iPad

Apple vrea ca fiecare pacient din spital să folosească un iPad
scris 17 iul 2017

Încercarea spitalelor de a se moderniza și de a veni în ajutorul pacienților poate avantaja Apple, a cărei tabletă ar putea fi folosită de către aceștia.

Piața tabletelor este în scăderea deja de câțiva ani buni, iar pentru unii dintre producători acest lucru este descurajator. Pe alții, cum este cazul Apple, îi determină să găsească alte nișe pe care să-și impună produsele.

Alături de educație, medicina este unul din domeniile care poate beneficia de portabilitatea și ușurința în utilizare a unei tablete. Iar eforturile celor de Apple din ultimii ani în acest sens încep să dea roade.

Mai multe spitale din Statele Unite au început să folosească iPad-uri, împreună cu soluții software dedicate, pentru a simplifica munca personalului medical și a oferi pacienților acces la informații.

Emiratele Arabe Unite ar fi comandat atacurile informatice care au vizat Qatarul în mai CITEȘTE ȘI Emiratele Arabe Unite ar fi comandat atacurile informatice care au vizat Qatarul în mai

Cu o aplicație specială, numită My CS-Link, și o tabletă iPad, printre altele, pacienții își pot verifica în timp real semnele vitale, pot contacta echipele medicale și se pot informa cu privire la afecțiunile de care suferă.

Pe de altă parte, pentru cadrele medicale se simplifică anumite formalități – aceștia nu mai trebuie să completeze, uneori de mai multe ori, o serie întreagă de formulare medicale.

Pentru Apple succesul în medicină și educație înseamnă vânzări inițiale mai mari, dar nu rezolvă problema de fond a pieței tabletelor – motivația redusă pentru upgrade. Dacă utilizatorul obișnuit nu se grăbește să-și cumpere o tabletă nouă, motivația va fi și mai mică în aceste domenii unde este foarte importantă compatibilitatea cu software-ul specific folosit.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
apple
ipad
medicina