Apple vrea să-și subțieze viitoarele produse

Apple vrea să-și subțieze viitoarele produse
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 iun 2024

Noul iPad Pro este doar primul dintr-o serie de produse pe care Apple le va lansa în anii ce urmează și care se va concentra pe reducerea grosimii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Noul focus Apple în ceea ce privește dezvoltarea hardware este subțirimea dispozitivelor, susțin sursele citate de Bloomberg. Compania se va concentra să lanseze cele mai subțiri produse din fiecare clasă.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Apple a lansat o nouă serie de tablete iPad Pro, care impresionează, în primul rând, prin subțirime - modelul de 11 inch măsoară 5,3mm, iar cel de 13 inch are 5,1mm.

Apple, dată în judecată pentru că ar plăti mai puțin femeile CITEȘTE ȘI Apple, dată în judecată pentru că ar plăti mai puțin femeile

Conform surselor citate de Bloomberg, acesta este doar primul pas dintr-un trend pe care produsele Apple îl vor urma în anii care urmează.

Anul viitor, când va lansa seria iPhone 17, tot conform bursei zvonurilor, Apple va lansa un nou model de top, care se va diferenția prin subțirime.

Acesta ar urma să devină cel mai scump model al serie și să coste chiar mai mult decât modelul Pro Max, care, în ultimii ani, a fost topul seriilor iPhone.

Noul focus al Apple pe subțirimea dispozitivelor este, de fapt, o revenire la o idee mai veche, la care se renunțase. Apple a mai avut o fază în care subțirimea era principalul focus și criteriu de diferențiere.

Subțirimea, dincolo de faptul că făcea dispozitivele Apple să arate bine și să fie mai ușoare, crea și probleme, precum fragilitatea la îndoire. Rămâne de văzut dacă, noul focus Apple va veni cu aceleași probleme sau compania se va gândi la o soluție care să confere și rezistență dispozitivelor subțiri.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ipad