Apple Watch va avea funcție de monitorizare a somnului

Apple Watch va avea funcție de monitorizare a somnului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 sep 2019

Una dintre principalele noutăți ale noii versiuni de smartwatch pe care Apple se pregătește să o lanseze se pare că va fi opțiunea monitorizării calității somnului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Surse apropiate companiei americane susțin că Apple Watch va oferi o funcție care se va numi “Time in Bed”. Aceasta va include mai mulți indicatori legați de somn, precum calitatea somnului, mișcarea în timpul somnului, nivelul de zgomot și pulsul.

Toate aceste informații vor fi afișate în cadrul unei aplicații noi de Apple Watch special dedicate acestei funcții, dar și pe iPhone în aplicația Health.

Până acum, monitorizarea somnului se putea face pe Apple Watch doar prin intermediul unor aplicații terțe. Apple, însă, ar putea oferi informații mai complete și mai corecte legate de somn.

Samsung va lansa versiunea revizuită a telefonului pliabil Galaxy Fold pe 6 septembrie, potrivit presei sud-coreene CITEȘTE ȘI Samsung va lansa versiunea revizuită a telefonului pliabil Galaxy Fold pe 6 septembrie, potrivit presei sud-coreene

Apple urmează să vină cu un upgrade minor la Apple Watch pe 10 septembrie, un upgrade care va include modificări hardware limitate și va face trecerea la sistemului de operare watchOS 6.

Nu este clar dacă noua funcție de monitorizare a somnului va fi implementată pe toate modelele de Apple Watch sau va fi disponibilă doar pe noua versiune.

Alături de monitorizarea somnului, Apple Watch va include un nou mod inteligent de dezactivare automată a alarmelor în momentul în care se constată cu utilizatorul s-a trezit și și-a pus ceasul la mână înainte de declanșarea alarmei.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
apple watch
smartwatch
somn