ASE a semnat contracte de aproape 19 milioane lei pentru modernizarea infrastructurii IT

ASE a semnat contracte de aproape 19 milioane lei pentru modernizarea infrastructurii IT
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 21 mai 2024

Academia de Studii Economice (ASE) a semnat cinci contracte în sumă totală de 18,89 milioane de lei, fără TVA, pentru achiziționarea de tehnică de calcul în vederea modernizării infrastructurii IT a instituției de învățământ superior. Bugetul pentru cele cinci contracte a fost estimat la 19,75 milioane de lei, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Logic Computer a câștigat cel mai mare contract și va liva echipamente de rețea pentru suma de 8,65 milioane de lei, fără TVA.

Q'Net International va furniza computere personale pentru 8,33 milioane de lei, fără TVA.

O țară din Asia va oferi maimuțe drept cadou partenerilor săi comerciali CITEȘTE ȘI O țară din Asia va oferi maimuțe drept cadou partenerilor săi comerciali

Celelalte contracte au revenit 2NET Computer - 1,27 milioane de lei, fără TVA, pentru echipamente de printare, B2B Digital - 498.820 lei, fără TVA, pentru videoproiectoare și Pragma Computers - 247.840 lei, fără TVA, pentru echipamente scanere.

La procedură s-a înscris și Mida Soft Business.

Potrivit caietului de sarcini, contractul prevede livrarea de stații de lucru - 655 bucăți, laptopuri - 230 bucăți, monitoare - 690 bucăți, scannere - 40 bucăți, videoproiectoare - 80 bucăți, switch-uri - 6 bucăți, servere - 8 bucăți, echipamente stocare - 6 bucăți, imprimante A4 și A3 - 115 bucăți, copiatoare - 10 bucăți, echipamente multifuncționale - 65 bucăți.

Contractul va fi finanțat din bugetul instituției și va avea o durată de 24 luni de la data atribuirii.

DOCUMENT Poșta Română vrea să se doteze cu un sistem ERP. Buget - 17 milioane de lei. Cel mai mare proiect de digitalizare a companiei CITEȘTE ȘI DOCUMENT Poșta Română vrea să se doteze cu un sistem ERP. Buget - 17 milioane de lei. Cel mai mare proiect de digitalizare a companiei

"Beneficiile urmărite de ASE prin achiziția bunurilor care fac obiectul prezentei proceduri sunt descrise astfel:

- Asigurarea parțială a necesarului de echipamente care să aibă un nivel tehnic de performanță suficient de ridicat astfel încât personalul didactic, de cercetare și respectiv administrativ angajat al ASE să fie în măsură să se achite în bune condiții de obligațiile care îi revin în derularea proceselor educaționale, de cercetare și respectiv de activitățile de suport organizate / derulate de către / în cadrul ASE;

- Nivelul tehnic de dotare a echipamentelor ce vor fi achiziționate să fie corespunzător pentru utilizarea lor în aplicațiile informatice pe care trebuie să le folosească în mod curent persoanele angajate ale ASE în funcție de profilele ocupațiilor / funcțiilor ocupate de către acestea;

- Facilitățile de prelucrare video și audio ale acestor echipamente să fie suficiente pentru comunicarea în regim on-line, inclusiv pentru participarea la videoconferințe / întâlniri desfășurate în timp real", scrie în caietul de sarcini.

În document se precizează că "necesarul de achiziționat pentru aceste echipamente a rezultat din analiza cantităților de echipamente defecte care nu se mai pot repara din cauza uzurii fizice și/sau morale a acestora, dar și din perspectiva creșterii numărului de personal care să își desfășoare activitatea în regim de lucru de la distanță / muncă de la domiciliu".

Mai multe detalii despre licitație AICI.

Orange, Vodafone și RASIROM vor să monitorizeze pădurile României. Buget - peste 44 milioane lei CITEȘTE ȘI Orange, Vodafone și RASIROM vor să monitorizeze pădurile României. Buget - peste 44 milioane lei

Instituția mai are în derulare o licitație modernizarea sistemului informatic. Detalii AICI.

Academia de Studii Economice din București (ASE) este prima instituție românească de învățământ economic superior care a fost înființată la 6 aprilie 1913, sub titulatura Academia de Înalte Studii Comerciale și Industriale din București (AISCI).

Denumirea actuală, Academia de Studii Economice (ASE), datează din anul universitar 1967/1968, când a avut loc o mai largă modernizare a învățământului superior economic din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
ase
licitatie
echipamente it
contracte