Bing AI merge în Chrome și Safari, dar cu limitări mai stricte

Bing AI merge în Chrome și Safari, dar cu limitări mai stricte
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 iul 2023

După mai multe luni în care a permis accesul la chatbot-ul Bing doar utilizatorilor propriului browser, Microsoft le dă acum voie să-l folosească celor care preferă browser-ele rivale produse de Apple și Google.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Chatbot-ul Bing poate fi acum accesat din Chrome și Safari, pe lângă Edge. Până acum, Microsoft permitea accesul doar prin Edge, într-o încercare deloc discretă de a-și avantaja propriul browser.

Cei care vor folosi chatbot-ul Bing cu browser-ele rivale se vor lovi, însă, de limitări mai stricte decât cele impuse pentru Edge, semn că Microsoft nu a renunțat complet să-și favorizeze propriul browser.

Angajații Apple folosesc deja chatbot-ul companiei CITEȘTE ȘI Angajații Apple folosesc deja chatbot-ul companiei

Utilizatorii browser-elor Chrome și Safari vor avea o limită de 2.000 de cuvinte, iar chatbot-ul se va reseta după doar cinci întrebări pe același subiect.

În cazul browser-ului Edge, limitele stabilite de Microsoft sunt de 4.000 de cuvinte și 30 de întrebări pe același subiect înainte de resetare.

Dincolo de aceste limite, cei care vor accesa Bing chatbot prin Safari sau Chrome vor fi întrerupți destul de frecvent de popup-uri care-i vor încuraja să treacă la Edge.

Cu aceeași ocazie, Microsoft a lansat și un mod întunecat pentru Bing, Acesta poate fi activat sau dezactivat automat, ori poate fi configurat să urmeze setările sistemului de operare.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
edge
bing ai
chrome
safari