Browser-ul Chrome lansează o funcție de scris cu ajutorul AI-ului

Browser-ul Chrome lansează o funcție de scris cu ajutorul AI-ului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 feb 2024

Google a început să implementeze în browser-ul Chrome o facilitate care folosește inteligența artificială pentru a ajuta utilizatorii să compună sau să completeze diverse texte.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bazată pe modelul lingvistic Gemini, care tocmai și-a pierdut temporar abilitatea de a genera imagini istorice din cauza inexactităților flagrante produse, noul instrument se numește „Help me write”.

Help me write se concentrează pe oferirea de sugestii pentru teste scurte care se introduc în paginile web, de la completarea unei recenzii, până la scrierea unei descrieri de produs.

ChatGPT a luat-o razna timp de câteva ore, răspunzând cu fraze fără cap și coadă și de neînțeles CITEȘTE ȘI ChatGPT a luat-o razna timp de câteva ore, răspunzând cu fraze fără cap și coadă și de neînțeles

Google spune că instrumentul analizează conținutul paginii web și face sugestii în funcție de acest aspect. Printre altele, poate ajuta la compunerea mesajelor prin care utilizatorii contactează diverse companii.

Help me write este o facilitatea similară celor pe care Microsoft le-a lansat încă de anul trecut pentru browser-ul Edge.

Aceasta va fi disponibilă, pentru început, doar în Statele Unite, pe Windows și Mac. Pentru a o activa, utilizatorii trebuie să acceseze secțiunea „Experimental AI”.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
chrome
scris
ai