Buget Delgaz Grid de peste 50 milioane de euro pentru servicii IT. O singură ofertă, din grup

Buget Delgaz Grid de peste 50 milioane de euro pentru servicii IT. O singură ofertă, din grup
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 21 mar 2024

E.ON Digital Technology GmbH (Germania) a depus singura ofertă la o licitație organizată de Delgaz Grid pentru servicii integrate de tehnologia informației, contractul fiind estimat la 50,26 milioane de euro, fără TVA, pentru 42 de luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Obiectul achiziției constă în procurarea produselor și serviciilor IT necesare desfășurării activității ața cum sunt descrise in caietul de sarcini, integrarea acestora în ecosistemul informatic al entității contractante și asigurarea mentenanței, intervențiilor de modificare sau remediere a posibilelor erori sau disfunctionalități apărute pe parcursul derulării contractului. Servicii integrate de Tehnologia Informatiei (IT), necesare pentru asigurarea continuitatii functionarii sistemelor informatice ale entității contractante acoperă urmatoarele capitole principale: Aplicatii si servicii de asistenta, Infrastructura si servicii de gasduire, Servicii pentru utilizatorii finali, Retele si comunicare, Gestiunea serviciilor IT. 

Subcontractanții E.ON Digital Technology vor fi Infosys Limited, Wipro Limited, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH și E.ON Software Development București.

Transelectrica achită 6 milioane de lei pentru un soft de determinare a cantităților necesare de rezerve în Sistemul Electroenergetic Național. Furnizorul, o firmă cu 2 angajați, a raportat un business de 2,6 milioane lei CITEȘTE ȘI Transelectrica achită 6 milioane de lei pentru un soft de determinare a cantităților necesare de rezerve în Sistemul Electroenergetic Național. Furnizorul, o firmă cu 2 angajați, a raportat un business de 2,6 milioane lei

Delgaz Grid (fosta E.ON Distribuție România) activează în domeniul distribuției gazelor naturale și energiei electrice în România. Compania operează o rețea de distribuție a gazelor naturale în lungime de peste 23.000 km și o rețea de distribuție a energiei electrice de peste 80.000 km.

Compania a încheiat anul 2022 cu pierderi de peste 125 milioane lei, la o cifră de afaceri de aproape 1,73 miliarde lei.

Delgaz Grid deține monopolul zonal al distribuției de energie electrică în regiunea Moldovei, unde operează o rețea de peste 80.000 de kilometri. De asemenea, operează rețelele locale de distribuție a gazelor naturale din județele din nordul țării (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț și Bacău), lungimea totală a acestora fiind de peste 20.000 de kilometri.

Compania este controlată de gigantul energetic german E.ON, prin firma locală E.ON România SRL, cu 56,4853% din capital. Ceilalți acționari sunt Ministerul Energiei (13,5147%), asset-managerul Allianz Infrastructure Luxembourg (28,7708%) și asigurătorul Allianz Țiriac Asigurări (1,2292%).

viewscnt
Afla mai multe despre
e.on
licitatie
oferta