Căștile Apple vor măsura temperatura corpului

Căștile Apple vor măsura temperatura corpului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 iul 2023

Apple lucrează la mai multe funcții de sănătate pentru căștile companiei, în frunte că măsurarea temperaturii corpului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Următoarea versiune de AirPods Pro ar putea include senzorii și suportul software necesar realizării măsurării temperaturii, susțin surse anonime citate de Bloomberg.

Măsurarea temperaturii există deja pe cele mai recente ceasuri ale companiei americane, însă, măsurarea în ureche este mai precisă, ceea ce face să fie de preferat folosirea căștilor în acest scop.

Nokia a semnat un nou acord de licență pentru brevete cu Apple, pe termen lung CITEȘTE ȘI Nokia a semnat un nou acord de licență pentru brevete cu Apple, pe termen lung

Alături de măsurarea temperaturii, o nouă facilitate de sănătate va fi realizarea testelor de auz.

Căștile companiei au deja tehnologia necesară pentru audiograme, care pot fi folosite pentru a regla automat sunetul căștilor în funcție de auzul fiecărei persoane. Mai este necesară doar dezvoltarea unui software dedicat.

Apple mai vrea să-și poziționeze viitoarele căști ca aparat auditiv, care-i ajută pe cei cu probleme de auz să audă mai bine.

Nu este clar când vor fi gata facilitățile aflate acum în lucru și când vor intra pe piața primele produse care le vor folosi. Între timp, Apple este ocupată și cu trecerea la USB-C a căștilor sale și a altor produse. Compania americană va fi forțată de noua legislație să renunțe la propriul standard în favoarea USB-C.

viewscnt
Afla mai multe despre
casti
audiograme
temperatura
apple
airpods pro