Cea mai nouă versiune de iOS creează probleme pentru o parte din utilizatori

Cea mai nouă versiune de iOS creează probleme pentru o parte din utilizatori
scris 6 iul 2021

iOS 14.6, update care aduce o serie de noutăți notabile, vine și cu un consum mai mare de energie, acuzat deja de o parte a utilizatorilor de iPhone.

Un număr din ce în ce mai mare de utilizatori ai smartphone-ului dezvoltat de Apple se plâng că le-a scăzut vizibil autonomia după instalarea celui mai nou update. Scăderea autonomiei vine ca urmarea firească a creșterii consumului de energie, care, la rândul lui se produce, cel mai probabil, din cauza unui bug.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

Pe forumul oficial Apple, dar și pe rețelele sociale, pot fi văzute din ce în ce mai multe mesaje ale utilizatorilor nemulțumiți de această nouă problemă introdusă de sistemul de operare folosit de iPhone.

De partea cealaltă, Apple încă nu oferit un răspuns ori vreo soluție, astfel că nu se știe exact care este problema.

Cert este că, pentru a evita orice neplăceri, utilizatorii care încă nu au instalat cel mai recent update de iOS, ar face bine să amâne actualizarea.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Lansat spre finalul lunii mai, iOS 14.6 include, printre altele, suport pentru calitatea mai ridicată a sunetului din Apple Music, îmbunătățiri pentru localizarea obiectelor pierdute prin AirTag și abonamentele pentru podcast-urile premium.

viewscnt
Afla mai multe despre
ios
iphone
apple