Cel mai nou limbaj lingvistic OpenAI este disponibil pentru abonați

Cel mai nou limbaj lingvistic OpenAI este disponibil pentru abonați
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 iul 2023

OpenAI anunță disponibilitatea pe scară largă a limbajului lingvistic GPT-4, pe care dezvoltatorii care plătesc abonament lunar îl pot acum integra în propriile produse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

După patru luni de disponibilitate limitată, GPT-4 poate fi acum folosit de oricare dintre dezvoltatorii care plătesc pentru abonamentul Plus, în valoare de 10 dolari pe lună.

Compania promite și că, până la finele acestei luni, GPT-4 va putea fi folosit de abonații noi, care vor face plăți abia de acum înainte.

Interesul pentru ChatGPT a început să scadă CITEȘTE ȘI Interesul pentru ChatGPT a început să scadă

„Milioane de dezvoltatori au cerut deja acces la cel mai nou limbaj lingvistic al nostru începând din luna martie, iar numărul de produse inovative bazate pe GPT-4 crește de la o zi la altă”, se laudă OpenAI.

GPT-4 acceptă adăugarea de text și imagini, o abilitatea pe care modelul anterior, GPT-3.5, nu o oferea. Acesta este antrenat cu toate textele disponibile în mod public pe internet (inclusiv cele care sunt protejate de drepturile de autor).

La fel ca versiunile anterioare, GPT-4 nu este scutit de așa-zisele halucinații - situații în care pur și simplu inventează fapte și informații - un aspect pe care dezvoltatorii și utilizatorii trebuie să și-l asume atâta vreme cât folosesc tehnologia OpenAI.

Lansarea vine la câteva zile după ce o analiză făcută de Bank of America Securities a arătat că interesul pentru ChatGPT a scăzut în luna iunie, aplicația de iOS înregistrând cu 38% mai puține descărcări.

viewscnt
Afla mai multe despre
gpt-4
limbaj lingvistic
openai