Charger.ro atrage o investiție de 245.000 euro. Plan anunțat la PROFIT NEWS TV

Charger.ro atrage o investiție de 245.000 euro. Plan anunțat la PROFIT NEWS TV
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 dec 2022

Charger.ro, integrator romȃn de soluții și servicii de green-tech pentru consum personal și companii, a atras o investiție de 245.000 euro de la un grup de investitori, ȋntr-un proces coordonat de Bravva Angels, prima comunitate de investitori business angel din Romania dedicată susținerii startup-urilor cu cel puțin o femeie fondator.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investitorul principal din această această rundă este ATM Ventures (Dan și Marius Ștefan - Autonom), alături de un grup de business angels persoane fizice.

În vară, compania anunța la PROFIT NEWS TV că se concentrează pe obținerea unei finanțări și anunța planul pentru perioada imediată.

Duolingo a avut un an 2022 foarte bun CITEȘTE ȘI Duolingo a avut un an 2022 foarte bun

Charger.ro a fost fondată de Iulia Dorobanțu, Cristian Danciu, Adrian Țuțuianu și Aurel Basuc ȋn anul 2021, după succesul startup-ului Green Spots, producătorul de încărcătoare solare urbane, stații de încărcare pentru trotinete și mobilier urban inteligent, ca o platformă online de tip marketplace pentru consultanță la obținerea finanțării, implementare, mentenanță și management de soluții de energie verde.

Firma are un portofoliu de circa 30 de producători și prestatori de servicii.

Fondatorii intenționează să folosească capitalul obținut pentru a include peste 100 de furnizori pentru clienții săi, precum și pentru relansarea platformei în formula completă la începutul anului viitor.

“Cu această investiție, ne propunem să scalăm businessul la următorul nivel. Pentru a realiza acest obiectiv, avem nevoie de un produs de calitate dar și de o echipă talentată. Având suport și o viziune comună cu investitorii, avem încredere că vom reuși să devenim principalul integrator de soluții complete din industria green-tech, mai ȋntȃi la nivel local și, ulterior, la nivel regional. Investiția atrasă va fi folosită în trei direcții: dezvoltarea echipei, a produsului și promovarea produselor și serviciilor în piață, în mod strategic”, a declarat Iulia Dorobanțu, co-fondatoarea Charger.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
charger.ro
bravva angels