Charles Geschke, co-fondator al companiei Adobe care a ajutat la dezvoltarea PDF, a murit

Charles Geschke, co-fondator al companiei Adobe care a ajutat la dezvoltarea PDF, a murit
scris 18 apr 2021

Charles Geschke, co-fondator al companiei Adobe care a ajutat la dezvoltarea Portable Document Format (PDF), a murit la vârsta de 81 de ani, scrie News.ro.

Geschke a pus bazele Adobe în 1982. Zece ani mai târziu, a ținut primele pagini ale ziarelor internaționale, după ce a fost răpit sub amenințarea armei și ținut ostatic pentru răscumpărare timp de patru zile înainte de a fi eliberat nevătămat.

Cîțu: Bucureștiul a ajuns la o rată de vaccinare de 20%. Vor fi organizate centre drive-through CITEȘTE ȘI Cîțu: Bucureștiul a ajuns la o rată de vaccinare de 20%. Vor fi organizate centre drive-through

Shantanu Narayen, CEO al Adobe, a spus că Geschke, care a murit pe 16 aprilie, „a stârnit revoluția în tehnoredactare”.

Ca fondatori, Charles Geschke și John Warnock „au dezvoltat un soft inovator care a revoluționat modul în care oamenii creează și comunică”, a mai spus el.

Peste 100 de hoteluri deschise la mare de 1 Mai, la o capacitate de maxim 70%. Cu ce oferte au venit CITEȘTE ȘI Peste 100 de hoteluri deschise la mare de 1 Mai, la o capacitate de maxim 70%. Cu ce oferte au venit

Cei doi sunt responsabili pentru dezvoltarea PDF, Acrobat, Illustrator, Premiere Pro și Photoshop.

În 2009, președintele american Barack Obama i-a recompensat pe Geschke și Warnock cu Medalia Națională pentru Tehnologie.

viewscnt
Afla mai multe despre
a murit creatorul adobe
adobe