ChatGPT prinde glas

ChatGPT prinde glas
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 sep 2023

ChatGPT poate acum să răspundă cu voce la întrebări și poate fi chestionat pe baza imaginilor de utilizatorii care plătesc abonamentul lunar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei

OpenAI a lansat un update pentru ChatGPT, care îi conferă acestuia voce. În loc să răspundă doar textual, acesta poate acum să răspundă și cu voce la interpelări.

Vocea nu se bazează pe vechiul sistem text-to-speech, prin care o voce robotică citește textul dintr-o pagină, ci este generată pe baza unui eșantion de câteva secunde al unui discurs produs de actori profesioniști de voce.

Meta va lansa săptămâna asta mai mulți chatboți CITEȘTE ȘI Meta va lansa săptămâna asta mai mulți chatboți

Asta face ca cele cinci voci între care utilizatorii pot alege să sune cât mai natural.

Cu aceeași ocazie, o nouă facilitate permite utilizatorilor să trimită chatbot-ului o imagine și să pună întrebări legate de conținutul acesteia.

De exemplu, un utilizator ar putea posta o imagine cu un obiect stricat și întreba cum îl poate repara. Acest caz va fi cu adevărat util în momentul în care producătorul va rezolva problema halucinațiilor de care ChatGPT și restul chatboților suferă în prezent.

Aceste funcționalități vor fi disponibile doar celor care plătesc 20 de dolari pe lună pentru abonamentul ChatGPT Plus sau companiilor abonate la planul Enterprise.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatgpt
chatbot
voce
imagini