YouTube lansează o aplicație pentru editarea filmărilor

YouTube lansează o aplicație pentru editarea filmărilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 sep 2023

YouTube a lansat YouTube Create, o aplicație care oferă instrumente pentru editarea filmărilor, înaintea publicării în cadrul platformei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

YouTube a lansat o aplicație dedicată creatorilor de conținut, despre care spune că are rolul de a-i ajuta pe aceștia în procesul de producție și editare a filmărilor realizate.

Numită YouTube Create, aplicația include funcții precum „spargerea” și lipirea fișierelor video, adăugarea efectelor video sau acces la stickere și gif-uri animate.

Spotify Supremium ar putea costa aproape dublu față de abonamentul actual CITEȘTE ȘI Spotify Supremium ar putea costa aproape dublu față de abonamentul actual

Aceeași aplicația le va permite creatorilor să adauge muzică, oferind acces la mii de melodii care nu încalcă drepturile de autor.

O altă opțiune utilă este „curățarea” coloanei sonore prin eliminarea zgomotelor din fundal, iar adăugarea subtitrărilor se poate face prin apăsarea unui singur buton.

YouTube Create va fi, la început, disponibilă doar pe Android și doar în Statele Unite, Marea Britanie, Franța, Germania, Indonezia, India, Singapore și Coreea de Sud.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
aplicație
video