Codezilla se extinde în SUA și deschide un birou în Chicago

Codezilla se extinde în SUA și deschide un birou în Chicago
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mai 2023

Compania românească de dezvoltare de software Codezilla începe un proces de expansiune globală prin deschiderea unui birou în Chicago, Illinois, SUA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Soluțiile pentru finanțarea afacerilor locale într-un context macroeconomic și social complex, tipurile de finanțări care pot susține dezvoltarea mediului antreprenorial local, oportunitățile antreprenoriale vor fi prezentate la Conferința EU FUNDS Profit.ro FirstBank și Visa - Finanțăm digitalizarea României - Ediția a II-a.

Conferința, programată pentru 30 mai, va fi organizată, și cu sprijinul Visa, la Brașov, urmând să fie transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV

Detalii AICI

Serviciile de dezvoltare vor fi furnizate cu ajutorul echipelor de la sediile din București și Iași. În acest moment, în SUA există doar echipe de suport.

ChatGPT ajunge pe smartphone-uri CITEȘTE ȘI ChatGPT ajunge pe smartphone-uri

“Nu este un secret faptul că investim în consolidarea brandului și în afara României, iar America a fost o primă opțiune naturală. Acest lucru se datorează oportunităților de acolo, dar și faptului că, atunci când vine vorba despre clienți din Europa, putem asigura mai eficient prezența locală a specialiștilor de la sediile din România” a declarat Sebastian Doroftei, CEO Codezilla. “Dacă obiectivele asumate sunt atinse, anul viitor vom iniția deschiderea și altor birouri internaționale”.

Toate demersurile companiei în Statele Unite ale Americii vor fi gestionate de John Hitchins, care a intrat în echipa Codezilla luna aceasta, ca Business Growth Manager.

După ce, la începutul anului, a anunțat extinderea portofoliului de servicii și creșterea cifrei de afaceri cu peste 40% față de anul precedent, încasările Codezilla în primele patru luni ale lui 2023 au depășit rezultatele din aceeași perioada a anului trecut.

Așteptările pentru cifrele din anul 2023 sunt mai mari, fiind preconizată o creștere de 25% doar din proiectele din Chicago, dar și o creștere locală cel puțin similară cu cea din anii precedenți.

viewscnt
Afla mai multe despre
codezilla
sua