Compania Atta Systems, fondată în România, deschide un birou în Singapore

Compania Atta Systems, fondată în România, deschide un birou în Singapore

Co-fondatorii companiei, Andrei Blaj și Alexandru Artimon

scris 27 ian 2021

Atta Systems, furnizorul global de servicii software de top, fondat în România, deschide un nou birou, în Singapore.

Compania își propune să își aducă aportul la transformarea digitală din regiune prin furnizarea clienților săi de servicii de dezvoltare software și strategie de produse software, de înaltă calitate, consolidându-și astfel activitatea în Asia.

ULTIMA ORĂ Startup-ul românesc Morphl, care dezvoltă soluții AI pentru e-commerce, cumpărat de americanii de la Algolia, furnizori pentru Lacoste, Slack, Under Armour. Povestea companiei, prezentată la Profit TV CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Startup-ul românesc Morphl, care dezvoltă soluții AI pentru e-commerce, cumpărat de americanii de la Algolia, furnizori pentru Lacoste, Slack, Under Armour. Povestea companiei, prezentată la Profit TV

Portofoliul de clienți Atta Systems acoperă America de Nord, Europa și Asia, cuprinzând clienți din țări precum SUA, Marea Britanie, Olanda, Germania, România, Singapore și Malaezia. Printre aceștia se regăsesc nume sonore la nivel mondial, precum UiPath, Carrefour sau EY, Banca Mondială, UNICEF și alte agenții ale ONU, dar și startup-uri de succes din domeniul medical precum Medicai sau SkinVision, branduri din zona de mobilitate și transport, precum Clever Taxi și UrbanAir sau de entertainment și cultură, ca VRTW - Vinyl, Rum, Tapas & Wine și Animest.

„Suntem entuziasmați să inaugurăm primul nostru birou din Asia, în Singapore. Am lucrat în ultimul an la soluții software pentru o serie de companii din regiune și considerăm că există un mare potențial de dezvoltare pentru noi pe piața asiatică. Suntem încrezători că experiența noastră de 5 ani de dezvoltare de produse software relevante pentru clienți din România, SUA și Europa ne va ajuta să livrăm același standard ridicat de servicii și clienților noștri din Asia,” a afirmat Andrei Blaj, Managing Partner and Co-founder, Atta Systems.

Fondată în 2015, sub numele inițial de AB4 Systems, Atta Systems dezvoltă produse software. Compania activează pe 3 continente, cu birouri în București, Singapore, Londra și California.

viewscnt
Afla mai multe despre
ab4 systems
atta systems
singapore