Compania Harman, subsidiară a Samsung Electronics și prezentă în România din 2002, își extinde echipa locală

Compania Harman, subsidiară a Samsung Electronics și prezentă în România din 2002, își extinde echipa locală
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 nov 2019

Harman International, unul dintre liderii globali în tehnologia connected car, caută 20 de români pentru echipa de Telematică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Harman are o echipă de 400 de angajați și își continuă trend-ul ascendent de 30% din ultimii 2 ani, în materie de recrutări. În echipa de Telematică, programatorii construiesc ecosistemul connected car pentru cei mai mari producători de automobile din lume.

Alexa exprimă emoții CITEȘTE ȘI Alexa exprimă emoții

Telematica este tehnologia ce permite interacțiunea automobilului cu toate dispozitivele conectate, de la unitățile smart home, la sistemele de monitorizare a traficului. Astfel, mașina poate fi controlată de la distanță, doar cu ajutorul telefonului mobil sau al tabletei, iar scenarii care acum câțiva ani păreau de domeniul filmelor SF, au devenit în zilele noastre cât se poate de adevărate. 

„Harman are planuri ambițioase în România. Divizia de telematică este una foarte importantă pentru noi și reprezintă nucleul conceptului de connected car care, odată cu adoptarea pe scară largă a tehnologiei 5G, va duce la apariția mașinilor autonome. Ne dorim să atragem oameni pasionați de industria auto care vor să-și pună amprenta asupra noii generații de vehicule, să dezvoltăm împreună soluții de top, pe o piață cu un potențial uriaș”, a declarat Alexandru Moțoc, Managing Director Harman România. 

Harman este prezentă în România din anul 2012, iar piața locală este una importantă, mai ales în contextul în care industria auto este cea mai puternică din sectorul economic românesc. În 2018, aceasta a înregistrat cel mai mare avans din ultimii șapte ani, având o  contribuție de 14% la PIB-ul României. 

Harman are aproximativ 30.000 de angajați în Statele Unite, în Europa și în Asia. În martie 2017, Harman a devenit subsidiară a Samsung Electronics Co., Ltd

viewscnt
Afla mai multe despre
harman
programatori