Criminalitatea cibernetică din Germania este în creștere

Criminalitatea cibernetică din Germania este în creștere
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 nov 2019

Securitatea cibernetică este în creștere în Germania, Biroul Federal al Poliției Criminalistice anunțând luni că circa 87.100 de cazuri au fost înregistrate în 2018, o majorare de peste 1% comparativ cu anul precedent, relatează DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Printre faptele de criminalitate cibernetică se numără fraude informatice, atacuri ale hackerilor asupra companiilor și furturi de datem scrie Agerpres.

Gigantul Apple își fixează sediul din România lângă stația de metrou Politehnica și viitoarele birouri Microsoft CITEȘTE ȘI Gigantul Apple își fixează sediul din România lângă stația de metrou Politehnica și viitoarele birouri Microsoft

"Creșterea numărului de dispozitive digitale le oferă infractorilor cibernetici tot mai mult ținte potențiale", a precizat Biroul Federal al Poliției Criminalistice.

Vicepreședintele instituției, Peter Henzler, a anunțat că activitățile de criminalitate cibernetică vor fi contracarate printr-un departament nou, separat, în cadrul Biroului Federal al Poliției Criminalistice, începând cu aprilie.

Așa-numita infrastructură critică este în mod repetat ținta infractorilor cibernetici, a spus Henzler.

viewscnt
Afla mai multe despre
criminalitatea cibernetică
germania