CrowdStrike, cu un centru de inovare la București, crește puternic la bursă după anunțarea rezultatelor și a unei noi achiziții

CrowdStrike, cu un centru de inovare la București, crește puternic la bursă după anunțarea rezultatelor și a unei noi achiziții
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 6 mar 2024
Acțiunile companiei americane de securitate cibernetică CrowdStrike, cu un centru de inovare la București, cresc cu circa 17% în deschiderea tranzacțiilor de pe bursa americană.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Compania de securitate cibernetică a raportat o creștere peste așteptări a cifrei de afaceri și a rezultatelor financiare și a anunțat o estimare mai puternică pentru următorul trimestru și pentru întregul an.
Apple lansează primele laptopuri MacBook Air cu cipuri M3 CITEȘTE ȘI Apple lansează primele laptopuri MacBook Air cu cipuri M3

Veniturile pentru întregul an au crescut cu 36% față de anul trecut, de la 2,24 miliarde de dolari la 3 miliarde de dolari. Profitul ajustat, de 95 de cenți pe acțiune, a depășit estimarea de 82 de cenți pe acțiune.

Compania a anunțat, de asemenea, că va achiziționa Flow Security, într-o tranzacție care include și acțiuni, programată să se încheie în primul trimestru fiscal al companiei. Compania și-a intensificat activitatea de fuziuni și achiziții în ultimele luni.
 
Compania israeliană Flow Security este prima și singura soluție de securitate în timp real a datelor în cloud din industrie.
 
CrowdStrike avea, în 2022, 181 de angajați în centru său de inovare de la București, inaugurat în 2018.
viewscnt
Afla mai multe despre
crowdstrike
securitate cibernetica