Două din cele trei iPhone-uri pe care Apple le va lansa în 2020 vor avea 5G

Două din cele trei iPhone-uri pe care Apple le va lansa în 2020 vor avea 5G
scris 18 iun 2019

Apple va trece la 5G anul viitor, însă nu toate modelele de iPhone vor oferi suport pentru această tehnologie.

Ming-Chi Kuo de TF International Securities, analistul care “prezice” în fiecare an linia pe care o urmează dispozitivele mobile de dezvoltate de Apple, susține că firma americană va lansa în 2020 tot trei modele de iPhone, la fel ca în ultimii ani.

Acestea vor avea ecrane de 5,4 inch, 6,1 inch și 6,7 inch. Cel mai probabil, modelul de 6,1 inch va fi versiunea XR, cel mai ieftin dintre cele trei iPhone-uri.

Analistul chinez se așteaptă ca toate cele trei modele, inclusiv iPhone XR să aibă de anul viitor ecran OLED. De remarcat că Apple va crește dimensiunea modelului XS Max, al cărui ecran va ajunge la 6,7 inch.

Ericsson atinge cele mai mari afaceri din România CITEȘTE ȘI Ericsson atinge cele mai mari afaceri din România

Două dintre cele trei modele din 2020, cel mai probabil XS și XS Max, vor avea 5G. XR, cel mai ieftin model de iPhone, va rămâne în continuare pe tehnologia LTE.

Este foarte posibil ca modemurile 5G pentru iPhone-urile de anul viitor să fie furnizate de Qualcomm, pe baza recentului acord dintre cele două companii.

Kuo crede că din 2021 toate iPhone-urile vor avea 5G, iar Apple va avea propriul modem 5G din 2022 sau 2023, când va începe să depindă din ce în ce mai puțin de Qualcomm.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
5g
oled