Edge va include un mod de compatibilitate cu Internet Explorer

Edge va include un mod de compatibilitate cu Internet Explorer
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 mai 2019

Browser-ul Microsoft bazat pe Chromium va include un mod de compatibilitate cu site-urile dezvoltate pentru Internet Explorer și va oferi un set simplificat de opțiuni pentru protejarea intimității.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Conferință anuală dedicată de Microsoft dezvoltatorilor, Build, a debutat luni, iar compania americană a acordat un spațiu larg viitorului său browser bazat pe motorul de randare creat de Google.

Poate cea mai importantă veste este existența unui mod de compatibilitate cu depreciatul Internet Explorer, browser la a cărui dezvoltare Microsoft a renunțat de mai mulți ani.

Modul de compatibilitate cu Internet Explorer este gândit pentru destul de numeroasele companii care încă folosesc aplicații online și site-uri vechi, care au fost create special pentru a fi compatibile cu IE și nu rulează corect în browserele moderne.

Apple va anunța noutăți software majore luna viitoare CITEȘTE ȘI Apple va anunța noutăți software majore luna viitoare

Aceste companii vor putea renunță la Internet Explorer și folosi Edge pentru operațiunile normale, iar în momentul în care se folosesc aplicații create pentru Internet Explorer pot activa noul mod special de compatibilitate.

Edge va include trei opțiuni în ceea ce privește intimitatea și urmărirea utilizatorilor: nerestricționat, echilibrat și strict. În funcție de opțiunea aleasă, utilizatorii vor putea limita urmărirea activităților personale pe internet.

În fine, a treia mare noutate anunțată de Microsoft pentru Edge este o facilitate numită Collections, care va ajută utilizatorul să salveze și să organizeze diversele informații pe care le găsesc online și le consideră de interes. Această facilitate va beneficia de integrare cu suită office a companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
edge
microsoft
browser
internet explorer