Elon Musk anunță că a angajat o femeie să conducă Twitter

Elon Musk anunță că a angajat o femeie să conducă Twitter
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 mai 2023

Elon Musk a anunțat pe Twitter că a angajat o nouă directoare generală, care să-l înlocuiască la conducerea platformei, și a precizat că va rămâne președinte executiv al Consiliului de Administrație și director însărcinat cu tehnologia întreprinderii sale, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”(Sunt) încântat să anunț că am angajat o nouă directoare a X/Twitter. Ea va începe în aproximativ șase săptămâni!”, a scris pe Twitter miliardarul, proprietarul și patronul rețelei de socializare de la sfârșitul lui octombrie, scrie News.ro.

Tranzacție - TÜV Austria cumpără din nou în România CITEȘTE ȘI Tranzacție - TÜV Austria cumpără din nou în România

Este probabil ca această mișcare să atenueze preocupările investitorilor Tesla, care au fost din ce în ce mai îngrijorați de timpul pe care Musk îl alocă întoarcerii Twitter.

Musk, care a declarat în noiembrie că se așteaptă să-și reducă timpul petrecut la Twitter și, în cele din urmă, să găsească un nou lider care să conducă compania de social media, nu a desemnat anterior niciun potențial candidat.

Primele două săptămâni ale miliardarului ca noul proprietar de Twitter, în octombrie, au fost marcate de schimbări rapide. El l-a concediat rapid pe fostul CEO al Twitter, Parag Agrawal, și pe alți lideri seniori, apoi a concediat jumătate din personal în noiembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
twitter