Elon Musk evaluează Twitter la 20 de miliarde de dolari

Elon Musk evaluează Twitter la 20 de miliarde de dolari
scris 27 mar 2023

Directorul general al Twitter, Elon Musk, a oferit angajaților companiei de social media acțiuni la o evaluare a platformei de socializare de aproape 20 de miliarde de dolari, potrivit publicației The Information, care a citat o persoană familiară cu un e-mail trimis de Musk personalului Twitter, transmite Reuters.

Evaluarea este mai mică de jumătate din cele 44 de miliarde de dolari pe care Musk le-a plătit pentru achiziționarea platformei de socializare, indicând o scădere a valorii Twitter, scrie News.ro.

DNSC avertizează asupra unor vulnerabilități critice care afectează dispozitive mobile cu sistem de operare Android. Telefoanele vizate CITEȘTE ȘI DNSC avertizează asupra unor vulnerabilități critice care afectează dispozitive mobile cu sistem de operare Android. Telefoanele vizate

Twitter nu a răspuns imediat unei cereri de comentarii trimise de Reuters prin e-mail.

Musk a declarat în decembrie că Twitter este pe cale abia să atingă ”pragul de rentabilitate a fluxului de numerar” în 2023, deoarece agenții de publicitate de top și-au redus cheltuielile pe platforma de socializare după preluarea acesteia de către miliardar.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
twitter