Elon Musk își întreabă urmăritorii dacă ar trebui să demisioneze de la conducerea Twitter

Elon Musk își întreabă urmăritorii dacă ar trebui să demisioneze de la conducerea Twitter
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 dec 2022

Proprietarul Twitter a postat un sondaj în care își întreabă urmăritorii dacă ar trebui să renunțe la conducerea companiei și spune că va lua o decizie în funcție de rezultat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Elon Musk surprinde cu un nou sondaj pe Twitter, platformă al cărei proprietar este. Acesta întreabă utilizatorii rețelei dacă ar trebui să-și dea demisia din funcția șef al rețelei sociale.

După 5 ore și aproape 12 milioane de voturi, 56,3% dintre votanți sunt de părere că Musk ar trebui să renunțe la conducerea Twitter.

Echipa lui Elon Musk a contactat investitorii pentru a obține noi fonduri destinate Twitter CITEȘTE ȘI Echipa lui Elon Musk a contactat investitorii pentru a obține noi fonduri destinate Twitter

În aceeași postare, Musk a scris că se va supune rezultatelor sondajului.

Elon Musk pare să fi decis deja să renunțe la conducerea Twitter. Cel mai probabil, va fi numit un alt CEO, care să stabilizeze compania și să elimine haosul actual.

Decizia poate avea legătură cu influența negativă pe felul în care Musk conduce Twitter o are asupra Tesla. Și din această cauză, acțiunile Tesla au scăzut cu aproape 50% în ultimul an.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
twitter