Emergn intră pe piața din România și plănuiește să se extindă rapid

Emergn intră pe piața din România și plănuiește să se extindă rapid

Alex Adamopoulos, CEO Emergn

scris 16 mar 2022

Emergn, furnizor de servicii digitale de business, cu sedii la Boston și Londra, intră pe piața din România.

În 2022, compania își propune să dezvolte în România unul dintre principalele sale centre de livrare, concentrându-se pe recrutarea pentru roluri cheie, precum dezvoltatori IT, profesioniști Quality Assurance, Business Analysts, Product Designers, Delivery Managers, ingineri de automatizare și AI ori specialiști în date și analiză. Emergn plănuiește să se extindă rapid în acest an, cu planuri pe termen lung de a se transforma în lider de piață.

eMAG, Banca Transilvania, Mobexpert și Mastercard donează produse în valoare de 1,1 milioane de lei pentru refugiații ucraineni CITEȘTE ȘI eMAG, Banca Transilvania, Mobexpert și Mastercard donează produse în valoare de 1,1 milioane de lei pentru refugiații ucraineni

"România este o țară cu multe talente și cu o istorie bogată și va fi un centru cheie de excelență pentru angajați și pentru clienții noștri globali. De asemenea, România se aliniază foarte bine atât cu accentul pe care Emergn îl cultivă în ceea ce privește procesele tehnice, cât și cu ideea de concentrare asupra produselor, pe care Emergn le are pe piața serviciilor digitale de business și de transformare", spune Alex Adamopoulos, CEO Emergn.

În România, Emergn caută angajați IT în diferite stadii ale carierei - de la roluri de Junior la cele de Senior – în domeniul programării (Java, .NET, JavaScript), Automatizare QA, Analiză de business și Delivery Management, dar și din alte domenii.

Emergn operează în 12 țări, având sediul central din SUA în Boston și sediul central EMEA în Londra.

viewscnt
Afla mai multe despre
emergn
it