Epic Games: Google a fost de acord să plătească Activision 360 de milioane de dolari pentru a opri concurența

Epic Games: Google a fost de acord să plătească Activision 360 de milioane de dolari pentru a opri concurența
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 nov 2022

Google, divizie a grupului Alphabet, a încheiat acorduri cu cel puțin 24 de dezvoltatori mari de aplicații pentru a-i împiedica să concureze cu Play Store, inclusiv un acord pentru plata a aproximativ 360 de milioane de dolari către Activision Blizzard, potrivit unui document depus în instanță, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Detaliile au apărut într-o nouă copie, neredactată, a unui proces intentat de producătorul de jocuri video Epic Games, autorul ”Fortnite”, împotriva Google, în 2020, din cauza unor presupuse practici anticoncurențiale legate de afacerile grupului legate de Android și Play Store, scrie News.ro.

Amazon a anunțat concedieri masive, cea mai importantă mișcare de acest fel din istoria companiei CITEȘTE ȘI Amazon a anunțat concedieri masive, cea mai importantă mișcare de acest fel din istoria companiei

Google și Activision nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii cu privire la noul document. Dar Google a spus anterior că procesul este fără temei și că scoate din context conversațiile de afaceri.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
epic games