Facebook, acuzat de discriminare de un minister american

Facebook, acuzat de discriminare de un minister american
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 aug 2018

Ministerul Locuinței din SUA a anunțat vineri că a depus plângere împotriva Facebook, acuzând rețeaua socială că autorizează practici discriminatorii pe platforma sa, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Facebook le permite celor care dau anunțuri să aibă controlul asupra anunțurilor imobiliare pe care le primesc utilizatorii în funcție de rasă, culoarea pielii, religie, sex, statutul matrimonial, țara de origine, eventualitatea unui handicap sau codul poștal", a denunțat ministerul într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Google One, lansat oficial cu mai multe opțiuni privind planurile de stocare CITEȘTE ȘI Google One, lansat oficial cu mai multe opțiuni privind planurile de stocare

Acesta afirmă că Facebook le propune agențiilor instrumente care le permit să țintească locatarii sau viitorii cumpărători de case sau de apartamente în funcție de culoarea pielii și de originea lor socială.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
locuinte
sua