Facebook și-a făcut cont de TikTok

Facebook și-a făcut cont de TikTok
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 mar 2022

După ce a copiat formatul făcut celebru de TikTok, Facebook și-a și creat acum un cont oficial în cadrul platformei chineze rivale, pe care încă nu a postat nimic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Facebook este unul dintre cei mai noi utilizatori de TikTok, după ce și-a creat un cont pe rețeua socială rivală, deși, la prima vedere ar putea părea un cont fals.

Nu există nicio postare până acum, iar singurul element de identificare, dincolo de logo ca poză de profil, este un link către aplicația de Facebook pentru Android.

Peste jumătate din smartphone-urile vândute în ianuarie aveau 5G CITEȘTE ȘI Peste jumătate din smartphone-urile vândute în ianuarie aveau 5G

Contul, însă, este cât se poate de veritabil. Nu doar că este verificat de TikTok, dar este și confirmat de Facebook, la interpelările presei de peste ocean.

Chiar și așa, fără vreo postare făcută până acum, Facebook are, la această oră, peste 29.000 de urmăritori pe TikTok.

Scopul contului de Facebook pe TikTok este un mister. Cu sigurață, cei de la Facebook nu se vor apuca să creeze conținut pentru rivali. Iar promovarea Facebok pe TikTok este oarecum utopică, posibilă într-o realitate în care tinerii din viitor folosesc TikTok fără să știe de existența Facebook.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
tiktok