Facebook va permite utilizatorilor să folosească mai multe profiluri

Facebook va permite utilizatorilor să folosească mai multe profiluri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 sep 2023

Facebook anunță suportul pentru profiluri personale, care va permite utilizatorilor să-și creeze și să schimbe fără să se delogheze între până la patru astfel de profiluri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Fiecare cont de utilizator Facebook va putea avea până la patru profiluri personale, a anunțat Meta într-o postare pe blogul companiei.

Profilurile vor putea fi folosite de utilizatori pentru a separa, de exemplu, relațiile personale de cele profesionale, explică oficialii companiei în prezentarea noii facilități.

FOTO WhatsApp pregătește lansarea aplicației de iPad CITEȘTE ȘI FOTO WhatsApp pregătește lansarea aplicației de iPad

Pentru că vor fi parte a aceluiași cont, schimbarea între profiluri se va face fără a fi necesară delogarea dintr‐un cont și legarea în altul, cum procedau până acum cei care dețineau mai multe conturi.

Practic, schimbarea între profiluri se va face folosind butonul cu poza utilizatorului, din partea dreaptă a barei de butoane din cadrul aplicației.

Vor exista și o serie de limitări pentru viitoarele profiluri. Acestea nu vor putea accesa anumite secțiuni ale platformei sociale, precum Dating și Marketplace și nici nu vor fi suportate de Facebook Messenger.

Implementarea profilurilor a început imediat după anunțul făcut de Meta, însă, va dura câteva luni până când acestea vor fi disponibile tuturor utilizatorilor Facebook.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
facebook
profiluri