Amazon lansează o nouă serie de dispozitive Fire TV

Amazon lansează o nouă serie de dispozitive Fire TV
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 sep 2023

Trei noi dispozitive vor face parte din seria Fire TV, dezvoltată de Amazon - două noi stick-uri de streaming și un difuzor care le va însoți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Amazon a prezentat o nouă serie de produse cu brandul Fire TV: TV Stick 4K (50 de dolari), TV Stick Max 4K (60 de dolari) și difuzorul TV Soundbar (120 de dolari).

TV Stick 4K primește suport pentru Wi-Fi 6 și un nou procesor de 1,7 Ghz, care ar trebui să fie cu 30% mai puternic decât generația anterioară. Dincolo de suportul 4K, acesta mai suportă Dolby Vision, HDR, HLG și HDR10+.

Apple ieftinește repararea ecranului de pe spatele iPhone 15 Pro CITEȘTE ȘI Apple ieftinește repararea ecranului de pe spatele iPhone 15 Pro

Modelul mai scump, TV Stick Max 4K, se laudă cu un procesor de 2 GHz și 16GB spațiu de stocare, cu suport pentru 4K Ultra HD, Dolby Vision, HDR, HDR10+ și sunet Dolby Atmos.

Fire TV Soundbar este nou venitul seriei. Difuzorul de 24 de inch cu două canale suportă DTS Virtual:X și Dolby Audio.

Toate cele trei noi dispozitive sunt disponibile deja pentru precomandă pe site-ul Amazon.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
fire tv