iPhone 15 le arată utilizatorilor prin câte cicluri de încărcare a trecut bateria

iPhone 15 le arată utilizatorilor prin câte cicluri de încărcare a trecut bateria
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 sep 2023

Noua serie de smartphone-ul Apple oferă acces la un nou set de informații despre baterie, inclusiv evidența ciclurilor de încărcare a acesteia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În secțiunea About de la Settings, utilizatorii iPhone 15 vor putea vedea informații suplimentare despre bateria folosită de smartphone.

În primul rând, aici va putea fi văzut numărul de cicluri de încărcare ale bateriei.

Apple ieftinește repararea ecranului de pe spatele iPhone 15 Pro CITEȘTE ȘI Apple ieftinește repararea ecranului de pe spatele iPhone 15 Pro

Acesta reprezintă o specificație în funcție de care producătorul estimează cât va funcționa la un nivel normal o baterie. Producătorii estimează un anumit număr de cicluri de încărcare pentru viața fiecărei baterii.

În cazul Apple, informația este adăugată după ce, în cazul iPhone 14, au existat destui utilizatori care s-au plâns că, după doar un an de folosire, capacitatea bateriei a scăzut sub 90%.

Alături de numărul ciclurilor de încărcare, tot aici va fi afișată data de producție a bateriei și data primei alimentări.

Aceste informații sunt disponibile exclusiv pe cea mai nouă serie de iPhone. Utilizatorii smartphone-urilor Apple mai vechi pot folosi aplicații terțe pentru a vedea aceste informații.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 15
baterie